Az oldal alakulása

Vissza

Hogy miért is alakult ez az oldal?


Én, mint tulajdonos olyan társkereső oldalt szerettem volna létrehozni, amit más még nem. Saját, más tárkereső oldalakon szerzett tapasztalataim alapján tudtam mi az amit szeretnék, és mit nem.

Fontosnak éreztem, hogy gyors, egyszerű és egyértelmű legyen az oldal. Hisz vannak olyanok, akik kevésbé értenek a gépekhez, vagy egyszerűen csak nincs idejük és energiájuk órákat böngészni egy oldalt, hogy mi hogyan is működik.

A videó beszélgetést azért szerettem volna beépíttetni az oldalba, hogy több programot használata nélkül meg tudjunk győződni arról, hogy kivel is ismerkedünk. Egy élőkép néha többet mond ezer szónál. Így mindenki ki tudja szűrni, hogy biztosan azzal beszél-e, akivel szeretne, ezzel is meg szeretnék mindenkit kímélni az első igazi randin történő csalódástól.

A fórumot és a naplót olyannak szerettem volna, hogy az adatlapra való feltöltés nélkül is meg lehessen osztani másokkal gondolatokat, képeket.

Mindenből a legjobbat szerettem volna adni minden kedves regisztrált tagunknak. Az eddigi visszajelzések alapján nem haladunk rossz úton, megérte a sok munka, és néha a sok idegeskedés. Szerelmek és barátságok születtek, óriásiakat buliztunk együtt (és még fogunk is!). Minden újat szeretettel fogadnak a régi tagok is. Sosem tudhatod hol talál meg szíved párja, de addig is amíg ez megtörténik érezd nagyon jól magad az oldalon. Olyan emberekkel beszélgethetsz és ismerkedhetsz, akivel élőben valószínűleg soha nem találkoztál volna, használd ki a lehetőséget. Írj bátran levelet, statit annak aki szimpatikus, használd ki az oldalban levő lehetőségeket.

Ne feledd, a boldogság lehet, hogy csak egy kattintásra van tőled.


Ezúton kívánok nagyon sok sikert az ismerkedésben és a társkeresésben mindenkinek.


Üdvözlettel: a Tulajdonos.


 
  • Diamond Genus Kennel - Cane Corso tenyészet
  • Magyar Regisztrált Tenyésztők Oldala