Sitemap

Vissza

Menüpontok


Beállítások!

Itt találhatod az oldal használatához való legszükségesebb beállítási menüket. Ezen alkalmazás tartalmazza többek között a jelszavad, menürendszered, hangjelzéseid, képfeltöltéseid, rendszerből való törlésed és adatlapod megszerkesztéséhez való lehetőségeket.

Kapcsolatok!

Ebben az információs alkalmazásban találhatod meg kategorizálva azokat a tagjainkat, akiket az alább felsorolt: Barátaim, Kinéztem magamnak, Ismerősök illetve tiltottak státuszba megjelöltél. Ezeket a megjelöléseket a tagok adatlapján lévő, kapcsolatjelző ikonokkal tudod alkalmazni.

Chat!

Chat az oldalunkon egy olyan interaktív alkalmazás, ahol a jelen lévő többi felhasználóval aktív társalgásban vehetünk részt.

Privát chatezés alkalmazása

A chaten lehetőségünk van privát beszélgetést is folytatnunk a kiválasztott beszélgetőpartnerünk neve előtti P (jelentése: privát) betű megnyomásával. Ha a partnered ír neked hasonlóképpen, az ő általa elküldött üzenet előtti V (jelentése: privát válasz) betűre kattintva válaszolhatunk, szintén rejtett üzenet formájában. A privát beszélgetéseket jól láthatóan megkülönbözteti a rendszer a publikus társalgásoktól. Ezzel a funkcióval csak az adott felek láthatja a beszélgetést.

Privát beszélgetés alkalmazása

Lehetőségünk van úgyis chateznünk a kiválasztott partnerünkkel, hogy azt a közösségi chatszobán kívüli, egy teljesen különálló és privát szobában jelenítettjük meg. Az alkalmazásban csak és kizárólag az adott két fél láthatja a beszélgetést. Ezt a funkciót a kiválasztott személy adatlapján lévő „Privizni hívom” gomb segítségével tudjuk alkalmazni.

Chat alkalmazásgombok használata

A chat ablak jobb felső sarkában találhatóak alkalmazás gombok. Balról az első gomb megnyomásával megtekinthetjük az oldal használatának a szabályzati leírásait. A második gomb használatával vissza tudjuk olvasni a chaten írt beszélgetéseket, akár 24 óráig visszamenőleg. A harmadik gomb lenyomásával megjeleníthetünk hangulatjeleket (smiley) ahol a kiválasztott hangulatjel megnyomásával, beilleszthetjük őket az általunk írt adott szövegrészbe.

Képek megjelenítése a chat szobában

Lehetőségünk adódik arra is, hogy saját képeinket vagy más felhasználók képeit meg tudjuk jeleníttetni a chat szobában jelenlevők számára. A belinkelt képek a chatmező jobb oldalán helyeződnek el. Ezt úgy tudjuk megtenni, hogy a saját adatlapunkról illetve más adatlapjáról megnyitott kép bal felső sarkában lévő „Belinkelem chatre” szövegrész megnyomásával tudjuk megtenni.

Fórum!

A fórumban mindenki nyithat topikot és hozzá is szólhat mások témájához.

Ha nyitsz, egy topikot az te magad moderálhatod vagyis, ha számodra vagy más számára sértő bejegyzéseket találsz, azokat minden hatállyal törölheted is.

Napló!

A Naplóba saját gondolataidat megírhatod a közösség számára, de akár lehetőséged van, csak magad részére rejtve megtartanod!

A naplók a nézettségük és mások értékeléseik folyamán, az oldalon toplistás helyezéseket is elérhetnek, ezzel is kitüntetve azokat az írókat, akik elnyerik az olvasók szimpátiáját.

Levelek!

Itt olvashatod el a bejövő és kimenő levelezéseidet. Egyben lehetőséged van a számodra fontos, vagy kedvelt üzeneteidet megőrizni a mappádban.

Statisztika!

Itt láthatod kinek mennyire vagy szimpatikus és mennyire értékelnek téged a jelen lévő tagok és mindezt megtekintheted az adatlapod forgalmi statisztikájában.

Te is értékelhetsz más tagokat az adatlapjukon található „Stati küldése” gombra nyomva. Itt lehetőségünk van különböző pontszámokkal bíró sablon értékelések küldésére, melyet saját üzenetünkkel is kiegészíthetünk.

Értékelés!

Itt megtekintheted az oldalon lévő tagok, mások által értékelt képeinek toplistáját. Továbbá lehetőségünk van megnézni kik értékelték képeinket és, hogy mi kiket értékeltünk. Te is pontozhatod mások képeit, az adatlapjukról vagy az online listából megnyitott fotó, jobb alsó sarkában található „Értékelem” gomb megnyomásával.

Extrák!

Itt olvashatod el az aznapi horoszkópodat és az oldalunk aktuális híreit, eseményeit. Extraként gondoskodtunk tagjaink aktív időtöltéséről, számos online játék kíséretében.

Online Tagok!

Itt láthatod a jelenlévő tagjainkat, akik a jelen pillanatokban, az oldalunkon ismerkednek!

Kereső!

Itt egyszerűen megkereshetünk más tagokat név és regisztrációs szám alapján Ugyan ezt akár még több paraméter bevonásával is megtehetjük, az összetett keresés funkcióval.

Segítség!

Itt olvashatod el az oldal általános szabályzatát és közösségünk megalakulásának célját. Továbbá itt találhatod az oldalon lévő funkciók, alkalmazások részletes ismertetését és egyben itt kérhetsz tőlünk hozzá segítséget.

Kredit feltöltés!

Itt tudod kiválasztani és feltölteni a havi egyenleged attól függően, hogy igényeid szerinti teljes körű vagy rész funkciókra fizetsz elő.


 
  • Diamond Genus Kennel - Cane Corso tenyészet
  • Magyar Regisztrált Tenyésztők Oldala